INFORMÁCIÓK:
+3620/2161852
Hé-Pé: 8.30 - 15.00

E-mail: office@hungarokent.com
Mutat 1 - 4 / 4
  • A kiváló minőségű tisztítószer feloldja a szennyeződéseket, mint pl. olaj, zsír, viasz, korom, zsíros lerakódások a csempén, PVCC padlón, betonon, cement padlón és sok más, mosható felületen. A KENT Floor Cleaner egy habos tisztítószer, amely erősen de-emulgeáló.

  • Tisztítószer, amely alkalmazható a padlótisztító gépekben.A KENT Floor Cleaner Machine egy magas koncentrátumú aktív tisztítószer, amely kizárólag a padlótisztító gépekhez lett kifejlesztve az erősen szennyezett padlók tisztítására. Továbbá a zárt, ill. nyitott (pl. beton padló, epoxy műgyanta padlók) eladóterek és csempék tisztítására.

  • A KENT Wash Bay Cleaner egy savas, nagy teljesítményű termék makacs szennyeződések eltávolítására, különösen autómosó állomások részére. Tisztítja a vízkövet, fékport valamint az olaj és zsír maradványokat továbbá a rendkívül szennyezett padlókat is egyaránt.

  • A pH-semleges koncentrátum alkalmas az összes mosható felület tisztítására, mint pl. műanyag, kerámia, csempe, természetes és szintetikus kő, festett felületek és padlók. A KENT Citrus Floor Cleaner foszfát és formaldehid mentes, így biológiailag lebontható. Az univerzális tisztítószer hosszantartó kellemes illatot hagy maga után.

Mutat 1 - 4 / 4