INFORMÁCIÓK:
+3620/2161852
Hé-Pé: 8.30 - 15.00

E-mail: office@hungarokent.com
FUEL GUARD II Nagyobb

FUEL GUARD II

Kent üzemanyagrendszer tisztító

Erőteljes és hatékony tisztító az üzemanyag rendszerekben, mind a benzines mind a dízel motorokban. A Kent Fuel Guard II., egyedülálló és erősen koncentrált multifunkcionális benzin és dízel üzemanyag adalék az üzemanyag rendszerek hosszú távú tisztítására, karbantartására.

Bővebb leírás

Egyéb infó

Ez megalapozza a maximum üzemanyag égés hatékonyságát a motor működésének eredeti állapotának helyreállításával.A Kent Fuel Guard II egyszerűen csak hozzá kell adni az üzemanyag tartályba egy magasan koncentrált és precíz adagban. Ahogy a termék folyik át a rendszeren, eltávolítja a lerobbanásokat okozó lerakodásokat és eloszlatja azok molekuláris rendszerét, hosszútávú kenést ad, minden motorrész élettartamának meghosszabbításával az üzemanyagrendszeren belül. Amikor a Kent Fuel Guard II ég, a beszívott lerakódások is elégnek. A Kent Fuel Guard II kompatibilis minden motorral, beleértve a legújabb HDi technológiákat.

A Kent Fuel Guard II eltávolítja a gumi, gyanta és kátrány, ( amelyek minden benzinben megtalálhatók ) lerakódásokat a belső alkotórészekről, míg a formula keni a mozgó alkatrészeket. Hatékony az emissziós szintcsökkentésében és javítja a hidegindítást és üzemanyag gazdaságosságot. A Kent Fuel Guard II. egy nem veszélyes vegyi alapú tisztító és feloldja a lerakódást azzal szemben, ami inkább „hamu” alapú & eltávolítja a lerakódásokat „súrolással/tisztítással”. Használja rendszeresen, a Fuel Guard megelőzi a szennyeződések lerakódását az üzemanyag rendszerben.

Rendelési sorszám Név Raktári kód Csomagolás Tartalom
83970 Fuel Guard II FDDII 12 db/kartondoboz 250 ml üveg
83975 Fuel Guard II 5 l kanna