A HungaroKENT Kft.,

 

kiváló minőségű vegyi anyagok, szerszámok és egyéb tartozékok értékesítésével foglalkozik.
 
A minőségi termékeinkkel számos közismert autószerelő műhelyben találkozhatunk, valamint olyan helyeken, ahol elengedhetetlen a professzionális vegyi anyagok használata.

Honlapunkon megismerkedhetnek  széles körű kínálatunkkal, mely tartalmazza többek között a védjeggyel ellátott KENT és ROTANIUM márkájú kémiai termékeinket, CERTANIUM hegesztő berendezéseinket, szélvédők szereléséhez használt minőségi EQUALIZER szerszámokat, valamint nem utolsó sorban POWERBUILT kéziszerszámainkat is.

 

 

Célunk


Célunk, hogy az Önök partenereivé válhassunk  a professzionális szerviz, szerelés és karbantartás területén.


A folyamatosan képzett kereskedelmi értékesítőink szaktudásukkal segítik  Önöket a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.Mit nyer, ha együttműködik a HungaroKENT társasággal?


- első osztályú szerelést és karbantartást kiváló vegyi anyagok  és szerszámok alkalmazásával
- képzett személyzetet, amely készen áll a termékek bemutatására, tanácsadására és az Ön követelményeinek kielégítésére
- műszaki képzéseket az ügyfelek számára
- termékek szállítását a megrendeléstől számított 24 órán belül
- telefonos technikai szervizt és tanácsadást
- ügyfélszolgálat a megrendelésekhez


Vegyi karbantartás és környezetvédelem


Az MS Polimer technológia alapján használt termékeket a karosszéria javítására és a szélvédők cseréjére alkalmazzák. Nem károsak a környezetre, az élővilágra és a szerelő egészségére sem. A sprayek nem tartalmaznak freónt, ezért az ózon rétegre sincsenek káros hatással.


A KENT termékek teljes mértékben megfelelnek a 2004/42/EC törvénynek, és az Európai Unió valamennyi tagállama által jóváhagyottak.


A feltüntetett szabályok korlátozzák azoknak a vegyi anyagoknak a felhasználását, melyek illékony vegyületeket (VOC) tartalmaznak.